Aguamate Organic | 25 theezakjes

Artikelcode
Agua Mate Yerba Mate is een organisch product, vrij van chemicaliën, geproduceerd op een agro-ecologische wijze. Onderdeel van het merk Kraus. Kraus stimuleert biodiversiteit in landbouwgewassen en natuurlijke processen zoals ongediertebestrijding en nutr... Meer informatie
€4,25
  • Veilig online betalen
    Met iDeal, Paypal of creditcard
  • Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
    En 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending
    Bij besteding van €50
Productomschrijving

Agua Mate Yerba Mate is een organisch product, vrij van chemicaliën, geproduceerd op een agro-ecologische wijze. Onderdeel van het merk Kraus. Kraus stimuleert biodiversiteit in landbouwgewassen en natuurlijke processen zoals ongediertebestrijding en nutriëntenkringloop. Eenmaal geoogst, wordt Agua Mate yerba mate verwerkt door een enkel systeem dat rookvrije yerba produceert. Ze volgen de principes van Fair Trade en maken geen gebruik van kinderarbeid, ze promoten veilige werkplekken en passende hygiëne; geven gelijke kansen aan zowel mannen als vrouwen en zij garanderen aan de werknemers een eerlijk loon. Bovendien ontvangen Kraus werknemers een percentage van de winst.

Agua Mate producten voldoen aan alle organische, Kosher en Fair Trade-normen. Elk van de producten wordt geïnspecteerd, gecontroleerd en zijn traceerbaar; om zo te garanderen dat deze Yerba Mate wordt geproduceerd op het hoogste niveau voor wat betreft kwaliteit en veiligheid, wat dus goed is voor het milieu en de menselijke gezondheid.


De plantages van Yerba organische Kraus zijn gevestigd in Colonia Santo Domingo Savio, San Ignacio, die behoort tot de provincie Misiones. Het is in de buurt van San Ignacio Mini, één van de 30 belangrijkste dorpen waarin de Jezuïeten hun missies stichtten.

Kraus Yerba Mate is een organisch product, vrij van chemicaliën, geproduceerd op een agro-ecologische wijze. Kraus stimuleert biodiversiteit in landbouwgewassen en natuurlijke processen zoals ongediertebestrijding en nutriëntenkringloop. Eenmaal geoogst, wordt Kraus yerba mate verwerkt door een enkel systeem dat rookvrije yerba produceert. Ze volgen de principes van Fair Trade en maken geen gebruik van kinderarbeid, ze promoten veilige werkplekken en passende hygiëne; geven gelijke kansen aan zowel mannen als vrouwen en zij garanderen aan de werknemers een eerlijk loon. Bovendien ontvangen Kraus werknemers een percentage van de winst.

Kraus producten voldoen aan alle organische, Kosher en Fair Trade-normen. Elk van de producten wordt geïnspecteerd, gecontroleerd en zijn traceerbaar; om zo te garanderen dat Kraus Yerba Mate wordt geproduceerd op het hoogste niveau voor wat betreft kwaliteit en veiligheid, wat dus goed is voor het milieu en de menselijke gezondheid.

Yerba Mate Kraus wordt vervaardigd sinds het begin van de 20ste eeuw naar familietraditie. De plantages van Yerba organische Kraus zijn gevestigd in Colonia Santo Domingo Savio, San Ignacio, die behoort tot de provincie Misiones. Het is in de buurt van San Ignacio Mini, één van de 30 belangrijkste dorpen waarin de Jezuïeten hun missies stichtten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »