Aromatherapie

Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het op een natuurlijke manier genezen van aandoeningen met gebruik van essentiële oliën. Onder aromatherapie vind je een mix van producten die een positieve, rustgevende en herstellende uitwerking hebben op zowel lichaam als geest, en die hun oorsprong allemaal terugvinden in de natuur.

Toon 1 - 10 van 10
€2,95
Winter, familiegeluk en kerstfeest zijn onlosmakelijk verbonden met dennengeur. Onze Dennen heeft een zoete toon meegekregen voor meer zachtheid en intimiteit. In de decembermaand kun je ook onze kerstwierook en kerstolie kopen: een combinatie van dennen,
€6,95
Handgemaakte, glad gepolijste spekstenen wierookhouder in de vorm van een kano, voor het branden van wierookstokjes en kegeltjes.
Palo Santo
BOTMA van BENNEKOM
€4,95
Palo Santo, oftewel “Heilig hout”, komt van de boom ‘Bursera Graveolens’ die met name groeit in Peru en Ecuador. Het hout ruikt naar dennen, munt en citroen en verspreid zijn heerlijke geur zodra je het aansteekt.
€29,95
Booming Bob Argan Oil is een pure Argan olie en is geschikt voor zowel huid als haar. De olie is buitengewoon rijk aan vitamine E en natuurlijke vetzuren, waardoor het een uitstekende hydraterende werking heeft. Geschikt om zowel puur als gemengd met ande
Handgemaakte diffuser die de geuren van de essential oils verspreidt. Gemaakt van grijze klei. Iedere steen is uniek, met een rustieke uitstraling dat een genot voor het oog is.
Booming Bob Essential Oil Eucalyptus is een kruidige etherische olie, gewonnen uit eucalyptusbladeren. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat eucalyptus bekend als opbeurend en wordt deze geur veelal ingezet om de ademh
Booming Bob Essential Oil Peppermint is een kruidige etherische olie, gewonnen uit pepermuntblaadjes. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat pepermunt bekend als opbeurend en wordt deze geur veelal ingezet om de ademhal
Booming Bob Essential Oil Pine is een houtachtige etherische olie, gewonnen uit dennentakjes. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat den bekend om zijn zuiverende en vitaliserende werking.
Booming Bob Mixed Essential Oil Relax is een heerlijke blend van ontspannende lavendel en ylang ylang waarbij citroen en cederhout het gevoel van rust versterken.
Booming Bob Mixed Essential Oil Focus is een energieke blend van stimulerende sinaasappel, citroen, limoen en verfrissende spearmint die helderheid van geest en focus verbetert.
Toon 1 - 10 van 10
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »