Alternatieve Anijs

Artikelcode
De anijsplant wordt bijna 50 cm hoog. De onderste bladeren zijn ongedeeld, maar naar boven toe worden de bladeren fijner gevind. Anijs heeft wittebloemschermen, en grauwgroene, peervormige, tweedelige splitvruchten. Er is bewijs dat anijs al in het jaar 1... Meer informatie
€2,95
  • Veilig online betalen
    Met iDeal, Paypal of creditcard
  • Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
    En 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending
    Bij besteding van €50
Productomschrijving

De anijsplant wordt bijna 50 cm hoog. De onderste bladeren zijn ongedeeld, maar naar boven toe worden de bladeren fijner gevind. Anijs heeft wittebloemschermen, en grauwgroene, peervormige, tweedelige splitvruchten. Er is bewijs dat anijs al in het jaar 1500 voor Christus door de Egyptenaren werd gebruikt. Anijs wordt verbouwd in Zuid-Europa, het Middellandse Zeegebied, Rusland en India, maar de plant komt ook in Nederland verwilderd voor.
Anijs wordt als aromatiserend kruid gebruikt in de keuken en in alcoholische dranken. Traditioneel is het trekken van anijs in melk, dat zeer geurige (maar niet zoete) anijsmelk geeft.

Seedforfood wil iedereen in staat te stellen z’n eigen groenten en kruiden te telen. Gewoon thuis, zonder al te veel gedoe, met het aanstekelijke assortiment van Bag-to-Nature. Heel natuurlijk en volledig te recyclen. Want de wereld kan wel wat hulp gebruiken.

Specificaties
Inhoud 400 ml
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »