Typische Tuinkers

Artikelcode
Tuinkers ontkiemt al na een dag en kan zo’n elf tot veertien dagen na het zaaien gegeten worden. De steeltjes zijn dan zo’n 5 à 8 cm lang. De groene steeltjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen zoals calcium en ijzer. De tuinkers wordt gegeten als het n... Meer informatie
€2,95
  • Veilig online betalen
    Met iDeal, Paypal of creditcard
  • Levertijd binnen 1 - 2 werkdagen
    En 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending
    Bij besteding van €50
Productomschrijving

Tuinkers ontkiemt al na een dag en kan zo’n elf tot veertien dagen na het zaaien gegeten worden. De steeltjes zijn dan zo’n 5 à 8 cm lang. De groene steeltjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen zoals calcium en ijzer. De tuinkers wordt gegeten als het nog pas een paar dagen oud is en bestaat alleen uit een steeltje en wat kleine blaadjes. Tuinkers wordt net als andere kers-soorten voornamelijk rauw gebruikt in salades en als garnering van broodjes en koude voorgerechten.

Een traditioneel gerecht in Nederland is beschuit bestreken met boter, bestrooid met tuinkers en suiker. Soms wordt daarna nog wat citroensap of kaneel toegevoegd voor extra smaak.

Seedforfood wil iedereen in staat te stellen z’n eigen groenten en kruiden te telen. Gewoon thuis, zonder al te veel gedoe, met het aanstekelijke assortiment van Bag-to-Nature. Heel natuurlijk en volledig te recyclen. Want de wereld kan wel wat hulp gebruiken.

Specificaties
Inhoud 400 ml
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »