BOTMA van BENNEKOM

''Naast dat wij onze huid liefdevol willen behandelen, willen wij minstens zo liefdevol omgaan met de natuur en de mensen om ons heen''

Uit liefde voor het goede uit de natuur en onze huid zijn wij onze zoektocht begonnen en hebben wij ons verdiept in het maken van natuurlijke zepen en verzorgingsproducten. Aangezien je huid je grootste orgaan is en alles wat je erop smeert tot diep in je bloedbaan wordt opgenomen, is het belangrijk om producten te kiezen die ook daadwerkelijk iets goeds voor je huid kunnen betekenen. Om deze reden zijn al onze producten vrij van parabenen, sodium lauryl/laureth sulphate (SLS) en synthetische geur- en kleurstoffen.

Wij maken al onze producten met onze eigen handen en kiezen alle ingrediënten zorgvuldig uit. Zo werken we alleen met plantaardige oliën en boters zoals olijfolie, kokosolie, shea boter en amandelolie. Stuk voor stuk ingrediënten die je huid mooi en gezond maken en houden. Om de zepen een heerlijke geur te geven gebruiken we uitsluitend biologisch gecertificeerde, milde etherische oliën die food grade zijn en dus zelfs in eten gebruikt kunnen worden. Dit maakt onze zepen ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De natuurlijke, aardse kleuren verkrijgen we door het gebruik van verschillende soorten klei, tarwegras, actieve houtskool- en cacaopoeder.

Naast dat wij onze huid liefdevol willen behandelen, willen wij minstens zo liefdevol omgaan met de natuur en de mensen om ons heen. Wij vinden het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen en op welke manier deze gewonnen zijn. Zo gebruiken we geen palmolie omdat de productie ervan het milieu en de mensen in tropische gebieden veel schade aanricht.

Toon 1 - 1 van 1
Palo Santo
BOTMA van BENNEKOM
€4,95
Palo Santo, oftewel “Heilig hout”, komt van de boom ‘Bursera Graveolens’ die met name groeit in Peru en Ecuador. Het hout ruikt naar dennen, munt en citroen en verspreid zijn heerlijke geur zodra je het aansteekt.
Toon 1 - 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »