Jacob Hooy

Al sinds 1743 is Jacob Hooy de specialist in kruiden en specerijen. Gestart met een kruidenkraam op de markt, is dit eeuwenoude merk nog steeds specialist in kruiden, theeën en specerijen. Met zijn belangstelling vóór en kennis ván vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden, blijft Jacob Hooy dan ook onverminderd waarde hechten aan alles wat natuurlijk en oorspronkelijk is.

Toon 1 - 7 van 7
€2,19
Droommix is een zoetige kruidenthee om te ontspannen.
€5,49
Kruidenthee die het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam ondersteunt.
€3,19
Een 100 % natuurlijke kruidendrank met Sint Janskruid en Linde. Draagt bij aan veerkracht en innerlijke rust.
€2,19
Brandnetel is een bloedzuiverend kruid en dient voor een goede vochthuishouding. Het verwijdert de gifstoffen uit het bloed en is evenals blaas- en nierthee ook goed voor de blaasfunctie.
Blaas & Nierkruiden Theezakjes is een uitgebalanceerd kruidenmengsel voor het bevorderen van de inwendige reiniging.

Samenstelling: Prunus cerasus (zure kers), Equisetum arvense (Heermoes), Linum usitatissimum (gekweekte vlas/lijnzaad), Lamium album (w
Deze kruidenthee heeft een verzachtende invloed op de luchtwagen. Mag gebruikt worden in combinatie met salie siroop en andere keelverzachtende siropen. Deze kruidenthee is ook geschikt voor kinderen.
Jacob Hooy Nachtrust Rooibos thee is een heerlijke natuurlijke rustgever op basis van rooibos thee en een uitgebalanceerd kruidencomplex ter ondersteuning van de innerlijke rust.
Toon 1 - 7 van 7
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »