Mason Jar

Hippe glazen weckpotten die hun oorsprong vinden in de VS. Met een Mason Jar kun je alle kanten op. Gebruik hem als drinkbeker to go, bewaar er je salade voor de lunch in of gebruik ze als voorraadpotten. 

 

Toon 1 - 10 van 10
De Mason Jar Pint wide mouth met brede opening is niet alleen geschikt voor het inmaken van groenten en fruit, maar ook voor het opslaan van andere voedingsmiddelen als pasta's, snoep, salades en soepen. En deze versie is ook nog eens diepvries proof. De
Door de brede opening is deze Mason Jar met een inhoud van 950 ml ideaal voor het opslaan van voedingsmiddelen of voor salades on-the-go.
Het ideale kado voor de healthy ones! Gebruik deze set om je shakes, je yoghurts en je salades mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk.

Inhoud:
2x pint wide mouth 16oz
2x pint and a half 24oz
1x ReCap wide mouth zwart
Geniet van je favoriete koude dranken, smoothies of zomerthee met de nieuwe Ball 1-Piece Wide Mouth Sip and Straw Lids. Het deksel met rietje past op alle wide mouth ball jars.
De Mason Jar half pint regular mouth is niet alleen geschikt voor het inmaken van groenten en fruit, maar ook voor het opslaan van andere voedingsmiddelen als pasta's, snoep, salades en soepen. Inhoud van de pot is 240 ml.
De glazen dispenser van Mason jar model is een echt pronkstuk. Creëer in een handomdraai heerlijke (detox) fruit waters én je komt op een leuke en makkelijke manier aan je dagelijkse hoeveelheid water. Inhoud circa 7,5 L. Afmetingen 33 x 22 cm.
De Mason Jar Pint Regular is niet alleen geschikt voor het inmaken van groenten en fruit, maar ook voor het opslaan van andere voedingsmiddelen als pasta's, snoep, salades en soepen. Inhoud van de pot is 475 ml.
Geniet van je favoriete koude dranken, smoothies of zomerthee met de nieuwe Ball 1-Piece Regular Mouth Sip and Straw Lids. Het deksel met rietje past op alle regular mouth ball jars.
De glazen dispenser van Mason jar model is een echt pronkstuk. Creëer in een handomdraai heerlijke (detox) fruit waters én je komt op een leuke en makkelijke manier aan je dagelijkse hoeveelheid water. Inhoud circa 4 L.
Deze Mason jar met een inhoud van 950 ml is ideaal om te gebruiken als weckpot, maar kan ook goed gebruikt worden voor het opslaan van pasta, koffiebonen of snoep.
Toon 1 - 10 van 10
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »