Naïf

''No-nonsense skincare, dat is waar we voor staan..''

Een gezonde huid en de juiste producten zijn een beetje zoals Thelma en Louise: ze kunnen niet zonder elkaar. Daarom bevat de huidverzorging van Naïf geen onzin en houden we het zo simpel mogelijk. Zo bevatten Naïf producten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. In plaats daarvan vormen natuurlijke ingrediënten als lijnzaadolie, avocado olie en lycosol (tomaat-extract) de basis binnen de lijn. De producten van Naïf doen wat ze beloven; ze verzorgen, reinigen en laten je stralen.

We heten Naïf omdat ieder mens van nature naïef wordt geboren: eerlijk, onbevangen en onschuldig. Dat willen we graag zo houden. In de wereld van huidverzorging is het lastig om erachter te komen wat echt goed is of eigenlijk een valse belofte. Daarom zijn we no-nonsense en gebruiken we alleen milde, natuurlijke ingrediënten die je uit kunt spreken, zoals avocado en zoete amandelolie. Alle producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en PH-huidneutraal. You’re welcome.

 

Toon 1 - 1 van 1
€54,95
De Naïf Starter Kit bevat natuurlijke verzorgingsproducten met alleen die ingrediënten die een babyhuid echt nodig heeft.
Toon 1 - 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »