Oolaboo

De producten van Oolaboo staan voor innerlijke en uiterlijke schoonheid. Zij streven ernaar om producten te ontwikkelen van veilige en waardevolle voedingstoffen om huid en haar van binnen te verzorgen. De liefde voor de mens, dier, milieu en de best mogelijke samenwerking met de partners wereldwijd, vormen hierbij de belangrijkste uitgangspunten. 

De producten van Oolaboo zijn vrij van: siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën. Bij aankoop van een product wordt 3 cent (wat gelijk staat aan 1 liter schoon drinkwater) gedoneerd aan stichting Waterpas, wat zorgt voor schoon drinkwater in Afrika. 

Toon 13 - 24 van 61
Deze box bevat de super foodies all purpose shampoo, de replenishing conditioner en de Matcha infused oil. 100% vegan.
De replenishing conditioner is een voedende conditioner verrijkt met pure Matcha thee, geschikt voor alle haarsoorten.
Een groene matcha-thee afkomstig uit Japan, boordevol antioxidanten.
Goed voor ongeveer 80 koppen thee.
Een extra stevige, fixerende en lichtgewicht haarlak die eenvoudig uit te borstelen is. Aanbevolen voor alle haarsoorten.
Een volumemousse, speciaal ontwikkeld voor het ‘liften’ van de haaraanzet, aanbevolen voor alle haarsoorten, maar speciaal aanbevolen voor fijn, dun en futloos haar. Een speciale applicator maakt de toepassing eenvoudig en geeft stevigheid daar waar het h
Een shampoo speciaal ontwikkelt voor dun en dunner wordend haar.
Een leave in kuur met 24 voordelen, snel toe te passen, zonder uitspoelen.
Een met zeezout verrijkte modelleerpasta om chaotische en matte vormen te creëren en te accentueren. Geschikt voor alle soorten haar en aanbevolen voor korter en middellang haar.
€59,95
Een hydraterend haarmasker voor de verzorging van droog, vochtarm tot zeer droog haar. Het haarmasker herstelt de vochtbalans van het haar en de hoofdhuid.
Een instant haarpoeder, dat textuur en volume aan de haaraanzet toevoegt. De volumizing poeder geeft het haar een ongekende volume, zonder het haar te verwaren.
€42,95
Een reinigende shampoo, speciaal aanbevolen voor dun, fijn en futloos haar, met een bijzondere mix van quinoa, yoghurt, rijstproteïnen en poly-suikers. Is geschikt voor dagelijks gebruik en veilig genoeg voor gekleurd haar.
Een pomade voor onrustig en weerbarstig haar.
Toon 13 - 24 van 61
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »