Werfzeep

Werfzeep is een ambachtelijke biologische zeepziederij in Utrecht. Al onze zepen zijn plantaardig, palmolievrij en met liefde gemaakt. Wat ons betreft ligt de kracht van een goede, verzorgende zeep bij de basis: de plant. We werken alleen met biologische ingrediënten met een goede herkomst en voegen geen onnodige stoffen toe. Voor onze ingrediënten werken we samen met telers die dezelfde overtuiging hebben en daarbij plukken we een deel van de planten in ons geliefde Wickenburghse bos, vlakbij Utrecht. Hier staan we middenin de natuur en de seizoenen en vinden we de inspiratie voor de seizoenszepen. Het bos leert ons veel, we oogsten respectvol verschillende ingrediënten en telen daarnaast een aantal geneeskrachtige planten in de zeepkruidentuin.

We dragen graag een bescheiden steentje bij door zeep te maken die voor iedereen goed is. Goed voor je huid, en voor de producenten die wereldwijd onze ingrediënten telen. Werfzeep is zeep zoals we die in de schappen hadden willen vinden. Nu maken we het zelf, zonder concessies!

Toon 1 - 10 van 10
Bloesemzeep
Werfzeep
€6,45
Bloesemzeep is een zachte, friszoete zeep met lekker licht schuim en een echte bloesemgeur die niet te scherp is.
€6,45
Een heerlijk romige zeep, tjokvol cacaoboter. Dat merk je meteen: deze zeep geurt naar chocolade, echt maar licht, dankzij het feit dat het voor het meerendeel bestaat uit verrukkelijke, niet-ontgeurde cacaoboter. Daarbij hebben we er onovertroffen Mesjok
€7,95
Onze zoetste zeep! Vol échte geuren, wees niet bang voor de bedwelmende geur van synthetische vanille.
Oryza
Werfzeep
€8,95
Rijstmelk is als drank erg gezond en lekker en het is ook heel erg goed voor je huid! Deze zeep is heerlijk zacht en mild en geurt friszoet en zwoel naar jasmijn en bergamot.
€5,75
Extra milde zeep, geheel gericht op de verzorging van droge en geïrriteerde huid. De zeep is zeer zacht en bevat voedende en ondersteunende oliën van avocado, olijf, borage, karitéboter en etherische olie van ceder. Cederolie werkt kalmerend, is licht ant
Scheerzeep
Werfzeep
€7,95
Onze scheerzeep hebben we speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Met een scheerkwast schuimt de zeep goed op, en dankzij de verzorgende en kalmerende kwaliteiten van de avocado-, castor- en borageolie wordt de huid zacht en soepel.
Rozenzeep
Werfzeep
€8,95
Onze meest delicate zeep met oliën van de kostbare en onovertroffen damascusroos en rosa centifolia. Als je echt van de geur van rozen houdt dan is deze zeep voor jou.
Olijfzeep
Werfzeep
€5,75
Olijfzeep is heel mild door het hoge percentage oleïne (oliezuur) in olijfolie. Hierdoor schuimt het vlak zonder grote bellen en verzorgt het je huid, het werkt hydraterend en verzachtend. Olijfolie wordt al duizenden jaren verzeept.
Honingzeep
Werfzeep
€6,95
Honingzeep is gemaakt met koudgeslingerde pure heidehoning, bijenwas en propolis, rechtstreeks imkerij Het Honingmagazijn.
Citruszeep
Werfzeep
€6,45
Zonnige zeep vol citrusoliën, koudgeperst uit de schil van de vruchten. Deze mix van citroen, grapefruit, sinaasappel, limoen en bergamot, aangevuld met een beetje citroengras, creëren een montere, verfrissende geur.
Toon 1 - 10 van 10
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »