Yogi Tea

''Overheerlijke kruiden- en specerijentheeën die gebaseerd zijn op unieke ayurvedische theerecepturen''

Alle YOGI TEA producten zijn voorzien van het EU-BIO-zegel en staan voor kwalitatief hoogwaardige kruiden- en specerijentheeën uit een streng gecontroleerde ecologische productie, verwerking en opslag.

Wij van YOGI TEA leven en werken volgens onze kernwaarden:

  • Wij dienen onze klanten met unieke, hoogwaardige theeproducten.
  • Wij zijn authentiek, respectvol en eerlijk. Onze producten berusten op de Indiase wijsheidsleer van de ayurveda alsmede de weldadige krachten van geselecteerde kruiden en specerijen uit gecontroleerd biologische teelt.
  • Wij streven er gepassioneerd naar het goede op de juiste wijze te doen.
  • Wij creëren gezonde producten. Daarbij sparen wij het milieu en gaan wij verantwoord met onze leefomgeving om.
  • Wij verbeteren ons constant en helpen onze medewerkers vooruit om hen de mogelijkheid te bieden zich in een aangename en veilige werkomgeving te ontwikkelen en hun hele potentieel te kunnen benutten.
  • Wij werken integer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat integriteit belangrijk is voor alle aspecten van onze interactie met onze belanghebbenden.

Toon 1 - 12 van 13
€3,29
YOGI TEA Ginseng Flower laat je aarden, kalmeert je en ondersteunt je innerlijke kracht. Traditioneel gebruikt ter ondersteuning van de weerstand wordt ginsengwortel gecombineerd met ginsengbloesem, fruitig citroengras, sinaasappelschil en frisse pepermun
€3,29
Yogi Tea Turmeric Chai Bio is een Ayurvedische kurkuma, kruiden- en specerijenthee en de perfecte basis voor een Golden Milk.
€3,29
Wordt verliefd op de natuurlijke, pittige zoetheid van YOGI TEA® Sweet Chai. Anijs, venkel, zoethout en kruidnagel vormen samen een heerlijke, intrigerende smaak.
€3,29
Zoet, warm en zonnig, rooibosthee straalt rijke Afrikaanse folklore uit. De toevoeging van traditionele YOGI TEA® specerijen zoals kaneel, gember, kardamom, kruidnagel en een vleugje zwarte peper brengt een milde, aardse aroma tot leven, carob en vanille
€3,29
Calming thee is een oude Ayurvedische formule die oorspronkelijk werd gebruikt om stress en spanning te verlichten, maar er ook voor zorgt dat u tegelijkertijd de vitaliteit behoudt die u nodig hebt om de hedendaagse drukke maatschappij het hoofd te biede
In de Indiase mythologie worden godinnen afgebeeld met duizend armen. Dit is omdat vrouwen in staat zijn duizend dingen tegelijk te doen en desondanks het natuurlijke ritme van het leven in balans weten te houden.
€3,29
Vrouwen kunnen de hele wereld in zich dragen. Bestaat er iets krachtigers? De kracht van vrouwen is subtiel en verbonden met natuurlijke schoonheid en intuïtie.
€3,29
Je ’s avonds ontspannen met een heerlijk kopje YOGI TEA® Bedtime is een geweldige manier om de dag af te sluiten. Kamille, lavendel, nootmuskaat en valeriaanwortel worden al eeuwenlang door beoefenaars van Ayurveda gebruikt om spanning en stress te vermin
€3,29
YOGI TEA Stomach Ease vindt zijn inspiratie in de Indiase Ayurvedische traditie van masala-melanges. Deze speciale kruidenmelanges voegen een heerlijke smaak toe en laten de maaltijd beter verteren.
De pittige smaak van gember verwarmt het hart en verkwikt de geest. De fruitige zure smaak van citroen verfrist de geest en versterkt de ziel.
€3,29
Al duizenden jaren zijn de verkwikkende en rustgevende eigenschappen van gember overal ter wereld bekend. Gember, dat van nature verwarmend is, ondersteunt een gezonde spijsvertering.
€3,29
Deze intense, pittige, zoete kruidentheemelange helpt ons fysieke evenwicht en welzijn in balans te brengen.
Toon 1 - 12 van 13
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »