Baby & Kind

Toon 1 - 12 van 15
€54,95
De Naïf Starter Kit bevat natuurlijke verzorgingsproducten met alleen die ingrediënten die een babyhuid echt nodig heeft.
€8,95
Petit&Jolie Baby Massage Olie verzorgt en beschermt de tere babyhuid en is zeer geschikt voor een baby massage, een mooi ontspannen moment voor u beiden. De ultra-zachte olie bestaat uit een combinatie van biologisch geteelde zonnebloem-, jojoba- en amand
€12,95
Petit&Jolie Anti Striae Olie is speciaal bedoeld voor de gespannen huid. Het houdt de huid soepel en veerkrachtig en verkleint de kans op striae en zwangerschapsstriemen.
€6,95
Petit&Jolie Handzeep reinigt en beschermt de huid, ook bij regelmatig gebruik. De bijzondere samenstelling houdt de huid zacht, beschermt de natuurlijke pH-waarde en voorkomt uitdroging.
Petit&Jolie Baby Billencrème verzorgt en beschermt de gevoelige babyhuid. De billencrème met onder andere bijenwas zorgt voor een extra beschermingslaagje tegen vochtigheid op de billen.
Petit&Jolie Baby Bodylotion is een voedende en hydraterende lotion speciaal bestemd voor de kwetsbare en gevoelige huid van uw baby.
Petit&Jolie Haar&Body Shampoo reinigt en verzorgt de tere babyhuid en het haar op een milde wijze. De speciale samenstelling zorgt voor een soepele huid en voorkomt uitdroging.
€9,95
Petit&Jolie Baby Bodylotion is een voedende en hydraterende lotion speciaal bestemd voor de kwetsbare en gevoelige huid van uw baby.
€8,45
Petit&Jolie® Baby Billencrème verzorgt en beschermt de gevoelige babyhuid. De billencrème met onder andere bijenwas zorgt voor een extra beschermingslaagje tegen vochtigheid op de billen.
€9,95
Petit&Jolie Baby Badolie reinigt de kwetsbare babyhuid op een milde wijze tijdens het bad. De volle emulsie heeft een zeer verzorgende werking waardoor de babyhuid na het bad zacht en soepel aanvoelt.
Petit&Jolie® Haar&Body Shampoo reinigt en verzorgt de tere babyhuid en het haar op een milde wijze. De speciale samenstelling zorgt voor een soepele huid en voorkomt uitdroging.
€8,95
Petit&Jolie Vette Crème is een voedende en hydraterende crème speciaal voor de tere (baby)huid. De crème biedt extra verzorging en bescherming door de unieke samenstelling van o.a. biologisch geteelde shea butter en amandelolie.
Toon 1 - 12 van 15
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »