Shampoo

Toon 1 - 12 van 14
Is een lichtgewicht shampoo met een bijzondere mix van pure pepermuntolie, ontwikkeld voor fijn, dun en futloos haar.
Is een lichtgewicht conditioner met een bijzondere mix van pepermuntolie voor fijn, dun en slap haar.
Is een shampoo speciaal ontwikkeld voor de verzorging van normaal, vochtarm tot zeer droog haar, op basis van Babassu-olie en Japanse Matcha thee.
Is een conditioner voor de verzorging van normaal, vochtarm tot zeer droog haar, op basis van Babassu-olie en Japanse Matcha thee.
Is een intensief verzorgende en structuur versterkende luxe shampoo voor zwak, (chemisch)beschadigd tot zeer beschadigd haar. Geschikt voor dagelijks gebruik en veilig genoeg voor gekleurd haar.
Is een beschermende en voedende shampoo voor de verzorging van gekleurd haar, bevat cranberry en Japanse Matcha thee.
Is een conditioner speciaal ontwikkeld voor de intensieve verzorging van gekleurd haar.
Is een shampoo aanbevolen voor onrustig, kroezend, pluizend en krullend haar. Op basis van manukahoning en Japanse Matcha thee.
Is een geavanceerde, beschermende, voedende en herstellende conditioner op basis van manukahoning speciaal ontwikkeld voor krullend haar.
Is een sulfaatvrije en voedende luxe shampoo op basis van violet / blauwe kleurpigmenten, voor het verzorgen van lichtblond en grijs/wit haar.
Haarzeep klein
BOTMA van BENNEKOM
€4,95
Onze haarzeep bestaat voor een groot deel uit kokosolie. Kokosolie is een fantastische reiniger en zorgt bovendien voor lekker veel schuim. Kokosmelk maakt de zeep heerlijk romig en daarnaast bevat de zeep onder andere mango boter, abrikozenpit olie, roze
Haarzeep
BOTMA van BENNEKOM
€7,95
Onze haarzeep bestaat voor een groot deel uit kokosolie. Kokosolie is een fantastische reiniger en zorgt bovendien voor lekker veel schuim.
Toon 1 - 12 van 14
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »