Herbs Kruiden & Thee

Natuurlijke theesoorten, kruiden met een versterkende werking en eeuwenoude specerijen met reinigende eigenschappen. Onder Herbs Kruiden & Thee vind je eerlijke voeding. Want meer verantwoordelijkheid nemen voor de aarde betekent ook bewuster omgaan met wat wat je eet en waar het precies vandaan komt.

Toon 1 - 11 van 11
€8,75
Kraus Bio Mate Orgánica wordt vervaardigd d.m.v. van een uniek proces dat bestaat uit het drogen via indirecte opwarming doordat de warmte wordt geproduceerd door een ketel. Op deze manier wordt een rookvrije (ongerookte) thee verkregen, met een heel zach
Kraus Bio Mate Orgánica Pure Leaf wordt vervaardigd d.m.v. van een uniek proces dat bestaat uit het drogen via indirecte opwarming doordat de warmte wordt geproduceerd door een ketel. Op deze manier wordt een rookvrije (ongerookte) thee verkregen, met een
€5,49
Kruidenthee die het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam ondersteunt.
Jacob Hooy Nachtrust Rooibos thee is een heerlijke natuurlijke rustgever op basis van rooibos thee en een uitgebalanceerd kruidencomplex ter ondersteuning van de innerlijke rust.
Deze kruidenthee heeft een verzachtende invloed op de luchtwagen. Mag gebruikt worden in combinatie met salie siroop en andere keelverzachtende siropen. Deze kruidenthee is ook geschikt voor kinderen.
Blaas & Nierkruiden Theezakjes is een uitgebalanceerd kruidenmengsel voor het bevorderen van de inwendige reiniging.

Samenstelling: Prunus cerasus (zure kers), Equisetum arvense (Heermoes), Linum usitatissimum (gekweekte vlas/lijnzaad), Lamium album (w
€2,19
Brandnetel is een bloedzuiverend kruid en dient voor een goede vochthuishouding. Het verwijdert de gifstoffen uit het bloed en is evenals blaas- en nierthee ook goed voor de blaasfunctie.
€2,19
Droommix is een zoetige kruidenthee om te ontspannen.
Booming Bob Massage Oil Uplifting Peppermint is een stimulerende massage olie met de opwekkende geur van pepermunt en bergamot. De gladde textuur is een combinatie van olijfolie, abrikozenpitolie en jojobaolie. Perfect om weer energie te krijgen.
€3,19
Een 100 % natuurlijke kruidendrank met Sint Janskruid en Linde. Draagt bij aan veerkracht en innerlijke rust.
Een groene matcha-thee afkomstig uit Japan, boordevol antioxidanten.
Goed voor ongeveer 80 koppen thee.
Toon 1 - 11 van 11
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »