Aroma therapie

Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het op een natuurlijke manier genezen van aandoeningen met gebruik van essentiële oliën. Onder aromatherapie vind je een mix van producten die een positieve, rustgevende en herstellende uitwerking hebben op zowel lichaam als geest, en die hun oorsprong allemaal terugvinden in de natuur.

Toon 1 - 12 van 104
Palo Santo
BOTMA van BENNEKOM
€4,95
Palo Santo, oftewel “Heilig hout”, komt van de boom ‘Bursera Graveolens’ die met name groeit in Peru en Ecuador. Het hout ruikt naar dennen, munt en citroen en verspreid zijn heerlijke geur zodra je het aansteekt.
Himalaya zoutlamp van ca. 6 - 10 kg, inclusief een fitting met snoer can 100 cm en aan-uit schakelaar. Plus lampje.
Zoutkristallampen geven een speciale sfeer aan de woonomgeving. De subtiele vibratie van de zoutkristallen creëren een prettige atmosfeer en het diffuse licht geeft harmonische verstilling.
Deze Witte Salie groeit in de vrije natuur in Californië en is met de hand geoogst. Het is onbehandeld en wordt alleen gedroogd.
Deze Witte Salie groeit in de vrije natuur in Californië en is met de hand geoogst. Het is onbehandeld en wordt alleen gedroogd.
Salie wordt van oudsher gebruikt om de atmosfeer in ruimtes te reinigen. Daarbij is echter het probleem dat Salie voor de meeste mensen geen aantrekkelijke geur is.
€2,95
Avondroos is de fantastische geur van Tuberosa: diep, het krachtige zusje van de Gardenia. Zoals de naam zegt: een geur voor de namiddag en avond die je laat leven en gronden in deze avontuurlijke wereld.
€2,95
Amber is een geur die alles heeft: zij laat je glimlachen, zij wekt vertrouwen in het leven en geeft je daarmee rust en brengt je bij je zelf. Deze geur laat je thuis komen en is de favoriet van ouderen, zoals mijn moeder.
Lavendel brengt rust naar onze belaste zenuwen en het bos brengt een vleugje mysterie met onverwachte wendingen in onze gevoelens: een gouden combinatie. Het maakt je zenuwen rustig en nieuwsgierig.
€2,95
Misschien kan de geur van Cederhout je wel meenemen naar lang vervlogen tijden, toen koninklijke ceders hun hout gaven aan beeldhouwers, houtsnijders en graveerders voor geurende tempels en onvergetelijke paleizen van Maharadja's.
€2,95
Zoet en bitter strijden steeds weer om de gunst van onze smaak. Maar bovenal: deze chocolade geur betekent een moment voor jezelf: genieten van weelde en een gezond cadeautje uit de natuur voor je hele wezen lijkt het: je hart voorop!
€2,95
Winter, familiegeluk en kerstfeest zijn onlosmakelijk verbonden met dennengeur. Onze Dennen heeft een zoete toon meegekregen voor meer zachtheid en intimiteit. In de decembermaand kun je ook onze kerstwierook en kerstolie kopen: een combinatie van dennen,
Toon 1 - 12 van 104
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »