Contact

Herbs and Aroma hecht veel waarde aan het bieden van een goede service en een stukje persoonlijkheid. Kom je ergens niet uit, wil je meer informatie over een merk, twijfel je over een bepaald ingrediënt of kun je wel wat advies gebruiken over de aanschaf van een bepaald product? Op werkdagen tussen 9.00uur en 17.00uur zijn we via de chatfunctie bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Wij staan met een team van deskundige collega’s met jarenlange ervaring in deze branche voor je klaar! Stuur je liever een mail of heb je een vraag over je bestelling? Vul dan onderstaand contactformulier in en je vraag wordt binnen 24 uur beantwoord. 

Herbs and Aroma
Email klantenservice: [email protected]
Overige vragen: [email protected]

 

Klachten afhandeling

Wij vinden het vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening of over onze producten. Toch stellen wij het zeer op prijs als je deze klacht aan ons kenbaar wilt maken.

Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Wij zijn op werkdagen tussen 09.00uur en 17.00uur te bereiken per email [email protected]

Vermeld bij het indienen van een klacht per email duidelijk je naam en ordernummer.

Tevens kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »