Wie Zijn Wij

Het Herbs and Aroma avontuur begon ongeveer eind 2017. Met een groeiende interesse in yoga en meditatie, en het bewustzijn van de zorgrol die we met zijn allen hebben voor de aarde, kwam oprichter op het idee van deze webshop. Vanaf 11 juni 2021 is de webshop overgenomen van de vorige eigenaar Jarich van der Bij. We nemen producten waarin wij geloven op in de shop en maken plaats voor leveranciers die het hart op de juiste plaats hebben.

Wat wij willen met Herbs and Aroma is een stukje bewustzijn creëren rondom de zorg voor jezelf en de zorg voor de aarde.

De zorg voor jezelf
60% van de chemicaliën (parabenen en aluminium) in verzorgingsproducten die we met zijn allen dagelijks gebruiken wordt opgenomen door je huid, en heeft impact op het functioneren en reguleren van de processen in je lichaam. Chemicaliën die je huid vervolgens opneemt en zich kunnen uiten in oa huidproblemen, huidirritaties, hormoonschommelingen en verminderde immuniteit. Niet alleen de bewustwording rondom het stukje voeding is dus belangrijk om gezond te blijven, maar zeker ook de bewustwording wat je precies op je lichaam smeert.

De zorg voor de aarde
De chemicaliën die jij dagelijks door het doucheputje spoelt komen terecht in onze waterwegen. Producten zonder die belastende stoffen zorgt dus voor een schoner milieu.

De zorg voor dieren
Met onze boodschap ‘take care of the planet’ bedoelen we ook het welzijn voor andere levende wezens. De meeste verzorgingsproducten en cosmetica worden nog steeds getest op dieren.

Waar wij voor staan
Rijke en verzorgende producten voor gezicht, body, en haar, vol met écht voedende ingrediënten die hun oorsprong veelal terugvinden in de natuur en geen negatieve invloed hebben op de processen in het lichaam. Producten zonder huid belastende stoffen, niet getest op dieren. Naast de verzorgingsproducten vind je in onze webshop ook producten die bijdragen aan het welzijn van lichaam en geest in de vorm van een stukje ontspanning, maar ook lifestyle producten met het oog op duurzaamheid.

Wij hebben met alle zorg een assortiment samengesteld met merken waar wij achter staan en met veel plezier een uithangbord voor zijn.

‘Caring for body and mind, with awareness for the planet’

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »